Winkelwagentje

Tijdens de vakantieperiodes van 25 december 2022 tot 7 januari 2023 en van 29 januari 2023 tot 4 maart 2023 raden wij uitdrukkelijk aan om alle kindercursussen vroeg genoeg online te boeken. In alle andere gevallen kan een deelname niet gegarandeerd worden. Lunch en opvang kan alleen online geboekt worden bij de desbetreffende kindercursus.

Snowella+Friends

Privécursus

Ons Hotel

Online boeken

Specials

Blog

Skischool Söll-Embacher in het skigebied Wilder Kaiser SkiWelt - Het huis van de populaire tv-serie "De Bergdoktor"

De ski-, snowboard- en kinderskischool Söll-Hochsöll Embacher in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk: 280 km pistes, 90 supermoderne liften en gondels, alsmede 77 hütten en après-ski bars staan garant voor een onvergetelijke wintervakantie in Tirol.
We bieden een veelzijdig aanbod op en buiten de pistes voor alle leeftijds- en ervaringsniveaus; van beginners tot professionals voor volwassenen en kinderen en van de eerste ski-ervaring voor de kleinsten tot coole cursussen voor tieners. Zeker voor gezinnen bijzonder aantrekkelijk is de kinderoppas in de KiKo, waarvan de openingstijden zijn afgestemd op de skilessen. Wij beschikken over een modern Heksenkinderland, waar op speelse wijze skiles wordt gegeven. Het nieuwe Salven-Freeride-parcours, de Funslope & Snowpark Söll, het Easy Cross-parcours met tijdsmeting & Highlight-video bieden afwisseling voor iedereen die sensatie zoekt.

Een ander hoogtepunt: alleen bij ons bestaat de mogelijkheid cursus inclusief skipas online te boeken!

Wij verheugen ons op uw bezoek!
Günter Embacher samen met het team van de skischool Söll-Hochsöll

Coronavirus: FAQ-lijst voor gasten​​​​​​​